Veelgestelde vragen

 

Vul het aanvraag formulier in om je kind aan te melden. Je vindt het aanvraag formulier hier.

De algemene pincode voor de Flexkids app is: 5369

Dagelijks maken onze medewerkers een notitie in de Flexkids app. Als je inlogt met jouw account zie je waar je kind(eren) op dat moment aan het spelen zijn.

Indien je je kind eerder op wilt halen mogen jullie altijd even bellen met de pedagogisch medewerker via de groepsmobiel. Dit nummer kan je vinden door naar de locatiepagina te gaan en op jullie school te klikken in het kaartje.

Natuurfontein heeft als extra service een (ruil)tegoed systeem bedacht. Deze geeft de mogelijk om dagen waarop jouw kind niet komt op te sparen en op een ander moment, indien er plek is, deze weer in te zetten. 

Hoe? zie de uitgebreide beschrijving en film hier.  Verder hebben we hier enkele spelregels voor opgesteld. Deze spelregels kan je vinden door hier te klikken.

Elke vestiging heeft haar eigen oudercommissie (OC). Hier kan je ten alle tijden terecht voor vragen, klachten of advies. Deze commissies zijn via het volgende e-mailadres te bereiken:

De overheid heeft jaarlijks een ‘potje’ met subsidie waar ouders aanvraag op kunnen doen. Als je wilt weten of jullie hiervoor in aanmerking komen, klik dan hier. Of kijk op de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

Een contractwijziging of opzegging kan enkel per mail doorgegeven worden. Geef hierbij zoveel mogelijk gegevens van de gewenste plaatsing, wijziging of opzegging. Wij hanteren één maand opzegtermijn per 1e of 16e van de maand. Bij een aanpassing in de plaatsing versturen wij een gewijzigde offerte die je digitaal dient te ondertekenen. Mailen kan naar plaatsing@natuurfontein.nl

Iemand anders komt jouw kind(eren) ophalen bij Natuurfontein. Geen probleem, maar meld dit altijd telefonisch bij de pedagogisch medewerker of via een notitie in de Flexkids app. Zonder deze melding mogen wij jouw kinderen(eren) niet meegeven aan onbekenden.

Je gaat op vakantie en jouw kind komt in deze vakantieperiode niet naar Natuurfontein. Dan kan je deze dagen volgens ons systeem afmelden. Daarvoor bouw je dan tegoed op voor andere inzet.  (afhankelijk van de spelregels). Als dit niet lukt is het verplicht om jouw kind, voor de dagen dat hij/zij niet komt, af te melden.

Dit doe je via de Flexkids app of via je Flexweb account. Zo kan Natuurfontein hier rekening mee houden en het programma waar nodig aanpassen.

Op het moment dat jouw kind ziek is geworden kan je hem/haar afmelden via je Flexweb account (niet via de app).

Kom je hier pas ‘s ochtends vroeg achter of is er iets plotselings gebeurd? Neem dan telefonisch contact op via 020-4750103.

Op studie- en vakantiedagen zijn we dagelijks geopend van 08:00 uur – 18:30 uur. Verder halen we de kinderen op reguliere dagen (waaronder de woensdag en vrijdag) na schooltijd bij de school op en zijn we geopend tot 18:30 uur. Wil je meer informatie? Stuur ons dan een mailtje op info@natuurfontein.nl

Al onze contracten zijn jaarcontracten, maar per maand opzegbaar. Dit kan per 1e of per 16e v/d maand.