Op zoek naar Avontuur?

Natuurfontein als werkgever
Vacatures
Stageplaatsen

Werken bij Dé Groene Buitenspeel BSO van Amsterdam

Natuurfontein is de eerste en enige echte buiten BSO (BuitenSpeelOrganisatie) van Amsterdam. Wij onderstrepen het belang van buiten spelen en opgroeien in en met de natuur. Dit zit in ons DNA. We gaan elke dag naar buiten en staan hier voor de volle 100% achter!

We zijn een kleine (maar zeer ambitieuze) organisatie waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Diversiteit vinden wij daarom erg belangrijk, zodat we elk talent ten volste kunnen benutten. We zijn immers niet allemaal het zelfde.

Er is een zeer open, betrokken en informele bedrijfscultuur. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid onderscheidt ons van diverse opvang organisaties. We werken in zelforganiserende teams onder leiding van een Locatie Coördinator.  Hierdoor kunnen we snel schakelen en is er ruimte voor ieders inbreng en idee. We zijn daardoor in staat om continu onze kwaliteit te verbeteren, maar ook telkens aan te kunnen passen aan de veranderdende omgeving. Eigenlijk net wat we de kinderen leren. Natuur is altijd in beweging en veranderlijk en zo zijn wij dus ook. Het is nooit af.

Natuurfontein is de eerste ‘Faitrade BSO’ van Amsterdam, is in het bezit (en heeft aan de wieg gestaan) van het kwaliteitskeurmerk ‘Groene Kinderopvang’ en zijn pioniers op het gebied van duurzaamheid, easycratie & ecologie in deze sector. Door de (stads) natuur ons eigen te maken creëren wij mooie jeugdherinneringen bij onze kinderen.

Deze lerende, openminded omgeving laat het daarom veel natuurlijker toe om pedagogische, sociale en cognitieve vaardigheden te ervaren samen met de kinderen. Het geeft ze letterlijk de ruimte. Hierdoor zal een kind veerkrachtiger, evenwichtiger en breder van horizon aan zijn toekomst als jong volwassene kunnen beginnen, want BUITEN….

…..Kun je pas écht je GRENZEN VERLEGGEN en dat is goed voor je motorische ontwikkeling.

…..is goed voor je GEZONDHEID.

…..VERBREEDT JE HORIZON.

…..verhoogt je CONCENTRATIE en vergroot je LEERPRESTATIES.

…..geeft je meer ZELFVERTROUWEN en WEERBAARHEID.

…..Maakt je SLIMMER en SOCIALER.

…..in de natuur is meer ruimte voor FANTASIE, DROMEN en VERWONDERING.

…..in de natuur is de BASIS VOOR DUURZAAM GEDRAG.

…..in de natuur kun je je VRIJ voelen.

…..maakt je BLIJ!

Vacatures

Ben jij op zoek naar een baan met een brede horizon, buiten in de (stads)natuur van Amsterdam? Wij hebben nog een paar plekken beschikbaar voor echte kanjers.

 

Klik op onderstaande link en solliciteer direct op de vacature:

Pedagogisch Medewerker gezocht voor Groene BSO

Stagiaires gezocht voor Groene BSO

Lijkt je het een toffe baan maar weet je niet of je opleiding voldoet? check het hier.

Voldoet je huidige opleiding niet maar wil je wel héééél graag bij ons aan de slag? Ook dan horen we je graag, wellicht kunnen we met een EVC traject je opleiding laten aansluiten. Indien je daarvoor in aanmerking komt krijg je van ons een conform CAO betaalde baan en kun je meteen starten. Je leert dan tijdens je werk bij ons.

Bekijk ook onderstaand filmpje van de kinderen,

Op onze Facebook, Instagram of op ons YouTube kanaal kun je nog meer informatie vinden over onze activiteiten

 

Stageplaatsen

Natuurfontein biedt stagiaires en BBL-ers de kans om zich te ontwikkelen binnen onze organisatie. Ga je graag met kinderen naar buiten om ze de natuur te laten beleven en ervaren? Stuur dan motivatiebrief met het type stage dat je wilt volgen/doen naar vacatures@natuurfontein.nl