Op zoek naar Avontuur?

Natuurfontein als werkgever
Vacatures
Stageplaatsen

Werken bij Dé Groene Buitenspeel BSO van Amsterdam

Natuurfontein is de eerste en enige echte buiten BSO (BuitenSpeelOrganisatie) van Amsterdam. Wij onderstrepen het belang van buiten spelen en opgroeien in en met de natuur. Dit zit in ons DNA. We gaan elke dag naar buiten en staan hier voor de volle 100% achter!

We zijn een kleine (maar zeer ambitieuze) organisatie waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Diversiteit vinden wij erg belangrijk, heb jij een specifiek talent dat je graag buiten in wil zetten met de kinderen (bv. bushcraft, outdoor skills, muziek of sport)? Dat kan!

Er is een zeer open, betrokken en informele bedrijfscultuur. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid onderscheidt ons van diverse opvang organisaties. We werken in teams met een Team leader en een Locatie Coördinator.  Hierdoor kunnen we snel schakelen, is er persoonlijke aandacht en is er ruimte voor ieders inbreng.

Tevens waren wij de eerste ‘Faitrade BSO’ van Amsterdam, zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk ‘Groene Kinderopvang’ en zijn pioniers op het gebied van duurzaamheid in deze sector. Door de (stads) natuur ons eigen te maken creëren wij mooie jeugdherinneringen bij onze kinderen.

Deze omgeving laat het toe om veel beter pedagogische, sociale en cognitieve vaardigheden te ervaren samen met de kinderen. Het geeft ze letterlijk de ruimte. Hierdoor zal een kind veerkrachtiger, evenwichtiger en breder van horizon aan zijn toekomst als jong volwassene kunnen beginnen, want BUITEN….

…..Kun je pas écht je GRENZEN VERLEGGEN en dat is goed voor je motorische ontwikkeling.

…..is goed voor je GEZONDHEID.

…..VERBREEDT JE HORIZON.

…..verhoogt je CONCENTRATIE en vergroot je LEERPRESTATIES.

…..geeft je meer ZELFVERTROUWEN en WEERBAARHEID.

…..Maakt je SLIMMER en SOCIALER.

…..in de natuur is meer ruimte voor FANTASIE, DROMEN en VERWONDERING.

…..in de natuur is de BASIS VOOR DUURZAAM GEDRAG.

…..in de natuur kun je je VRIJ voelen.

…..maakt je BLIJ!

Vacatures Pedagogisch Medewerker

Ben jij op zoek naar een baan met een brede horizon, buiten in de (stads)natuur van Amsterdam? Wij hebben nog een paar plekken beschikbaar voor echte kanjers van pedagogisch medewerkers.

Natuurfontein is op zoek naar getalenteerde pedagogisch medewerkers met voorliefde voor groen, outdoor, fantasie en buiten! Nog geen kennis maar wel de papieren? Geen probleem, die kun je bij ons opdoen! Voor onze vestigingen in Amsterdam zijn wij op zoek naar echte buitenmensen (En dat kun je ook worden..) die graag met kinderen werken!  

Denk jij dat je een echt buitenmens bent of kan worden? Wil je meer te weten komen over natuur, bushcraft, echt vrij-risicovol-spelen en wil je kinderen toffe jeugdherinneringen helpen creëren in de (stads)natuur? Dan zijn we op zoek naar jou!

 Klik hier voor de vacature omschrijving

Vindt je het een toffe baan maar weet je niet of je opleiding voldoet? check het hier.

Voldoet je huidige opleiding niet maar wil je wel héééél graag bij ons aan de slag? Ook dan horen we je graag, wellicht kunnen we met een EVC traject je opleiding laten aansluiten. Indien je daarvoor in aanmerking komt krijg je van ons een conform CAO betaalde baan en kun je meteen starten. Je leert dan tijdens je werk bij ons.

Stageplaatsen

Natuurfontein biedt stagiaires en BBL-ers de kans om zich te ontwikkelen binnen onze organisatie. Ga je graag met kinderen naar buiten om ze de natuur te laten beleven en ervaren? Stuur dan motivatiebrief met het type stage dat je wilt volgen/doen naar vacatures@natuurfontein.nl