Werken bij 2018-08-13T15:56:37+00:00

Werken bij Natuurfontein

Natuurfontein als werkgever
Vacatures
Stageplaatsen

Natuurfontein als werkgever

Natuurfontein is de eerste en enige echte buiten BSO (BuitenSpeelOrganisatie) van Amsterdam. Wij onderstrepen het belang van buiten spelen en opgroeien in en met de natuur. Dit zit in ons DNA. We gaan elke dag naar buiten en staan hier voor de volle 100% achter!

We zijn een kleine (maar zeer ambitieuze) organisatie waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Diversiteit vinden wij erg belangrijk, heb jij een specifiek talent dat je graag buiten in wil zetten met de kinderen (bv. bushcraft, muziek of sport)? Dat kan!

Er is een zeer open en informele bedrijfscultuur. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid onderscheidt ons van diverse grote opvang organisaties. We werken in zelfsturende teams zonder overbodige managementlagen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en is er ruimte voor ieders inbreng.

Tevens waren wij de eerste ‘Faitrade BSO’ van Amsterdam, zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk ‘Groene Kinderopvang’ en zijn pioniers op het gebied van duurzaamheid in deze sector. Kinderen creëren bij ons mooie jeugdherinneringen in de natuur en ontwikkelen sociale vaardigheden waar ze in de toekomst veel aan hebben.

Vacatures

Natuurfontein is op zoek naar getalenteerde pedagogisch medewerkers met liefde voor groen en buiten! Ben jij een echt buitenmens en wil je kinderen toffe jeugdherinneringen helpen creëren in de (stads)natuur? Klik hier voor de link.

 

Stageplaatsen

Natuurfontein biedt stagiaires de kans om zich te ontwikkelen binnen onze organisatie. Ga je graag met kinderen naar buiten om ze de natuur te laten beleven en ervaren? Stuur dan motivatiebrief met het type stage dat je wilt volgen/doen naar vacatures@natuurfontein.nl