fbpx
__CONFIG_group_edit __ {} __ CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors __ {"colors": {"b721b": "Royal Blue", "b9c14": "Royal Blue"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

stoere Groene Locatiemanager

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Onze Openstaande vacatures

Hé jij, stroop je graag je mouwen op om een team te ondersteunen en ben je niet vies van structuur aanbrengen en leidinggeven? Houd je van de natuur, maar kun je óók met de computer overweg? Dan haal je je hart op als locatiemanager bij Natuurfontein. Wij zoeken namelijk een echte aanpakker met een hands-onmentaliteit. Als locatiemanager bij een van onze vestigingen, geef je leiding aan je collega’s, vorm je sterke teams, houd je deze bij elkaar, en leef je natuurlijk ons onderscheidende groene beleid na. 

Voordat we verdergaan, even kort iets over ons: het is goed om te weten dat Natuurfontein geen gewone BSO is. Bij ons draait alles om de natuur. Onze kinderen spelen áltijd buiten, wat voor weer het ook is. En ja, dan worden ze een beetje vies en nat. Dit hoort erbij, want daar staan wij voor.

Waarom? Vrij buiten spelen, ravotten in de natuur en ongestoord spelen is gewoon heel leuk. Maar daarnaast stimuleert het een gezonde ontwikkeling van het kind: het geeft je zelfvertrouwen een boost, maakt je weerbaar, geeft balans, rust en een betere concentratie.

Wij zien opgroeien in en met de natuur als uitgangspunt en dragen dit ook over op onze kinderen. Bushcraft, risicovol-vrij spel, koken in de natuur – we doen het allemaal!

Als locatiemanager is het fijn als dit avontuurlijke je past. Daarom zoeken we een natuurliefhebber, iemand met een hands-onmentaliteit die ervaring heeft met leidinggeven, verantwoordelijk is, niet terugdeinst van wat digitale tools, en van aanpakken houdt. Iemand die het niet erg vindt om een keer op de bakfiets te stappen en de handen vies te maken om iets op te lossen.

Maar tegelijkertijd weet je als locatiemanager natuurlijk ook hoe je ons beleid naleeft en houd je je achter de schermen bezig met de praktische zaken van onze vestiging(en).

Over jou

 • hebt ervaring met leidinggeven of geniet ervan om erin te duiken en alle ins en outs te leren;
 • bent een aanpakker en een doorzetter met een hands-onmentaliteit. Je stroopt graag je mouwen op om aan de slag te gaan;
 • vindt het leuk om dingen voor mensen te regelen en te zorgen ze relaxed aan het werk kunnen gaan;
 • bent doortastend (je weet wat je wilt en je laat je niet van de wijs brengen), positief en flexibel;
 • hebt de juiste digitale vaardigheden en kan structuur aanbrengen;
 • haalt het beste uit het team;
 • kan goed communiceren, houdt van de natuur en spreekt ook Engels
 • Spreekt ook wat Engels

ben jij dit? Dan willen we jou ECHT HEEL GRAAG!

Zo wil je ons ook:

We bouwen graag hutten en vinden het heerlijk om vies te worden, maar we slapen het liefst gewoon in een echt bed (tenminste, de meesten van ons). En een warme douche is ook fijn. En dát groeit helaas niet aan de bomen.

 • Geld: Je krijgt een vast competitief salaris, afhankelijk van je ervaring en het aantal uren (tussen de 24 en 40 uur per week). We betalen je volgens de Cao-kinderopvang, schaal 9/10.
 • Reiskosten en vakantie: Je reiskosten worden vergoed en als je belooft dat je terugkomt, mag je ook gewoon op vakantie van je vakantiedagen.
 • Ontwikkeling: En wij groeien en bloeien ook graag, net als de natuur. Daarom geven we je budget en ruimte voor zelfontwikkeling. Hiermee krijg je de tools om je rol eigen te maken en nieuwe initiatieven te nemen – daar houden we van.
 • Toffe collega’s: En misschien wel het allerbeste: je omringt je met bijzondere, slimme, unieke, eigenwijze, fantastische, geweldige collega’s en de allerleukste, liefste, vieste en heerlijkste kinderen van Amsterdam.

Wat doe je allemaal op een dag bij Natuurfontein?

Nog visueler? Bekijk deze video.

Over Natuurfontein

Natuurfontein bestaat sinds 2011 en is de eerste en enige echte natuurgerichte BSO van Amsterdam. We zijn een snelgroeiende organisatie met 5 locaties in West, meer dan 60 werknemers en ruim 600 kinderen. Bij Natuurfontein weten we het zeker: Voor een evenwichtige ontwikkeling en groei hebben kinderen  natuur en buitenspelen nodig. Dit blijkt niet alleen uit diverse onderzoeken, maar dit ervaren wij bij Natuurfontein ook in de dagelijkse praktijk. Daarom bieden wij kinderopvang aan waarbij kinderen vrijwel altijd buiten zijn, in een verrijkte speelomgeving. Dit maakt kinderen creatiever, nieuwsgieriger, socialer en gezonder. Kortom: ieder kind wordt er beter van!

 •  in Amsterdam
 • 70% / 30%
 • Gem. leeftijd 30 jaar
 • 60 werknemers

Ontwikkelen binnen ons bedrijf

Op de groenste BSO van Amsterdam krijg je de nodige ruimte om jouw natuurtalent in te zetten en te ontwikkelen. Denk hierbij aan bushcraft/ survival, sport en spel, maar ook buiten koken, stadvinderij, yoga en kunstzinnige uitspattingen passend binnen onze groene visie.

Wij hebben een breed aanbod trainingen en coaching op het gebied van groen (eetbare planten, vuur maken, bomenkennis, duurzaamheid), pedagogiek en groei/ontwikkeling (zowel persoonlijk als in teamverband).

Waarom werken bij Natuurfontein?


thomas

Thomas - Pedagogisch medewerker

Thomas koos bewust voor Natuurfontein. Natuur is volgens hem precies wat kinderen nodig hebben. “Bij Natuurfontein doen kinderen belangrijke ervaringen op, die ze niet op school meekrijgen. Daarmee leveren wij een positieve bijdrage aan de ontwikkeling. We kiezen zelf de groenste plekken, en organiseren ook activiteiten vanuit onze eigen interesses. Ik put daarbij inspiratie uit mijn eigen jeugdherinneringen van scouting, en ondertussen doe ik zelf ook mooie ervaringen op!”

Femke

Femke - locatiemanager

“Opgroeien in de natuur is echt een must voor kinderen. Buiten leren ze meer over hun omgeving en over zichzelf. Natuurfontein speelt daarin een belangrijke rol. Bij ons leren kinderen over insecten, planten, hoe ze vuur maken en hoe je in bomen klimt. Daarom werken er bij Natuurfontein allemaal mensen met passie, passie voor pedagogiek en passie voor het buitenleven. Ik weet mijn eerste dag mij natuurfontein nog goed, dat voelde echt als thuiskomen. Een warme, fijne sfeer waar we voor de kinderen, onze collega's en de aarde zorgen.”

Kilian

Kilian - pEDAGOGISCH MEDEWERKER

"Nu ik bij Natuurfontein werk valt alles op z'n plek, ik voelde het al toen ik er voor het eerst binnenliep. Ik word echt heel gelukkig van mijn werk. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens vorige studies, mijn werk als tuinman en als beeldend kunstenaar. Deze ervaring gebruik ik als bron van kennis om met de kinderen aan de slag te gaan. Mijn doel is ‘groene herinneringen’ maken bij de kinderen – herinneringen die ze lang bij zich dragen, ook als ze ouder zijn, en die ze kunnen gebruiken in hun verdere ontwikkeling. En ik doe dat met volle overtuiging. Want buiten zijn in de natuur is echt belangrijk."

milea

MILEA - pEDAGOGISCH MEDEWERKER

Als voormalig PM’er en nu stagiair bij Natuurfontein ben ik erg blij met alle mogelijkheden die ik krijg. Ik kan mijn creativiteit inzetten bij het bedenken en uitvoeren van groene ontwikkelingsondersteunende-activiteiten. Er is veel mogelijkheid om mee te doen aan kennisverdiepende trainingen. Verder krijg ik de tijd en ruimte om te werken aan mijn stage-opdrachten en krijg ik daarbij aandachtige begeleiding. Ik ben opgegroeid in de stad en heb buitenspelen in de natuur echt gemist. Daarom vind ik het zo tof om dit de volgende generatie wel te kunnen bieden. Elke dag buiten zijn, is niet alleen voor mij, maar ook voor de kinderen een enorm cadeau.