fbpx
__CONFIG_group_edit __ {} __ CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors __ {"colors": {"b721b": "Royal Blue", "b9c14": "Royal Blue"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

Groene Locatiemanager

Natuurfontein
Amsterdam

Natuurfontein is op zoek naar een locatiemanager! Als locatiemanager ben jij het gezicht van een van onze locaties, geef je leiding aan de pedagogisch medewerkers, weet je hoe je goed functionerende en inspirerende teams vormt én bij elkaar houdt, en zorg je ervoor dat ons groene pedagogisch beleid wordt nageleefd.

Wat doe je bij Natuurfontein?

En wat is groen?

Oké, misschien is het een goed idee om je eerst vertellen dat Natuurfontein geen gewone BSO is. Verwacht dan ook geen gewone locatiemanagers-functie. Bij Natuurfontein draait alles om de natuur. Daarom spelen onze kinderen áltijd buiten, wat voor weer het ook is. En ja, soms worden ze een beetje vies of nat, of allebei. En jij vast ook wel een keer.

Dit hoort erbij, want hier staan wij voor. En onze ouders kiezen hier ook bewust voor. Vrij buiten spelen, heerlijk ravotten in de natuur en ongestoord spelen is gewoon heel leuk. Daarnaast stimuleert het een gezonde ontwikkeling van het kind, geeft het meer zelfvertrouwen en weerbaarheid, en zorgt het voor meer balans, rust en een betere concentratie.

Wij zien opgroeien in en met de natuur daarom als uitgangspunt en dragen dit dan ook over op de kinderen. Bushcraft, risicovol-vrij spel, koken in de natuur – we doen het allemaal!

Als locatiemanager is het natuurlijk wel het idee dat dit avontuurlijke bij je past. Daarom zoeken we een natuurliefhebber, iemand met een hands-on mentaliteit, een echte aanpakker. Iemand die het niet erg vindt om een keer op de bakfiets te stappen en z’n handen vies te maken.

Maar tegelijkertijd weet je als locatiemanager natuurlijk ook hoe je ons beleid naleeft en houd je je achter de schermen bezig met de praktische zaken van onze vestiging.

Lijkt dit je wat? Lees dan verder...

Dit ben jij:

 • Een natuurliefhebber en buitenmens
 •  Je hebt een passende hbo- of wo-opleiding + minimaal 3 jaar ervaring als manager of leidinggevende in de kinderopvang
 • Goed in Nederlands en Engels
 • Een held in communiceren, met wie dan ook
 • Een persoon waar mensen zich snel fijn bij voelen, flexibel
 • Pedagogisch ontwikkeld, goed met kinderen
 • Je gelooft dat je samen verder komt
 • Een aanpakker. Je stroopt graag je mouwen op om aan de slag te gaan

Dit ben je niet:

 • Bang voor wormen (en je hebt ook geen smetvrees!)
 • Net afgestudeerd, zonder ervaring
 • Computeranalfabeet
 • Een misantroop, pessimist
 • Een klokkijker, je trekt de deur stipt om 6 uur achter je dicht
 • Cruella De Vil, Iron Lady, Meneer Aart, Jafar van Aladdin, Juffrouw Bulstronk
 • Een einzelgänger, solo-rider
 • Passief, liever lui dan moe

Zo wil je ons ook

We geven je geld. Want ja: We bouwen graag hutten en vinden het heerlijk om vies te worden, maar we slapen het liefst gewoon in een echt bed. En een warme douche is ook fijn. En dát groeit helaas niet aan de bomen.

Om precies te zijn krijg je een vast salaris per maand, afhankelijk van je ervaring en het aantal uren (tussen de 24 en 32 uur per week). We betalen je volgens de Cao-kinderopvang, schaal 9/10.

Ook worden je reiskosten vergoed en als je belooft dat je terugkomt, mag je ook gewoon op vakantie van je vakantiedagen.

En wij groeien en bloeien ook graag, net als de natuur. Daarom geven we je budget en ruimte voor zelfontwikkeling. Hiermee krijg je de tools om je jouw rol eigen te maken en nieuwe initiatieven te nemen.

Verder werk je natuurlijk in een van de mooiste delen van de stad, in een supergaaf gebouw. En zo nu en dan neem je een frisse neus in de stadsnatuur (we roosteren je niet standaard in, want we hebben je achter de schermen hard nodig).

En, misschien het allerbeste: Je omringt je met bijzondere, slimme, unieke, eigenwijze, fantastischegeweldige collega’s en de allerleukste, liefste, vieste en heerlijkste kinderen van Amsterdam. En de ouders zijn gelukkig ook super ;-).

Wie zijn wij? 

Natuurfontein bestaat sinds 2011 en is de eerste en enige echte natuurgerichte BSO van Amsterdam. We zijn een groeiende organisatie met vier locaties in Amsterdam West, meer dan 60 werknemers en ruim 600 kinderen. Bij Natuurfontein zijn we overtuigd van het volgende: kinderen hebben natuur en buitenspeelmogelijkheden nodig voor een evenwichtige groei en ontwikkeling. Dit blijkt niet alleen uit diverse onderzoeken, maar dit ervaren wij bij Natuurfontein ook in de dagelijkse praktijk. Daarom bieden wij kinderopvang aan waarbij kinderen vrijwel altijd buiten zijn, in de (stads)natuur. Dit maakt kinderen creatiever, nieuwsgieriger, socialer en gezonder. Kortom: ieder kind wordt er beter van!

 • in Amsterdam
 • 70% / 30%
 • Gem. leeftijd 30 jaar
 • 60 werknemers

Wat doe je allemaal op een dag bij Natuurfontein?

Collega's

Els Vredeveld (35) - Locatiemanager

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Ik wilde graag meer interactief met mensen gaan werken, die meer in verbinding met elkaar durven te zijn. Dit miste ik in de financiële wereld. Tijdens een helder moment in een koffiezaak zag ik de bakfietsen van Natuurfontein langs komen, wat mijn aandacht trok. Ik heb een open sollicitatie gestuurd. Na een ontzettend warm kennismaking gesprek kon ik vrij snel daarop beginnen. Eerst werkte ik op de groep om ervaring op te doen en inmiddels via diverse rollen doorgegroeid tot locatiemanager.

Wat was je vorige baan?

accountmanager

Wat doe je in je vrije tijd? 

Moeder, 2e hands kleding winkels afstruinen, wandelen, kamperen, buiten zwemmen (ook in de winter), genieten van de kleine wonderlijke dingen van het leven.


Mickey (29) - Pedagogisch Coach

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? 

Hiervoor was ik werkzaam als leerkracht in het speciaal onderwijs. Gedurende deze jaren merkte ik dat de natuur een positief effect had op het welzijn van mijn leerlingen. Echter, ik kon niet altijd de vrijheid krijgen om een hele dag buiten te zijn. Ik wilde zelf ook graag meer buiten zijn. Toen vond ik de Natuurfontein, waarin natuur en pedagogiek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wat was je vorige baan? 

Leerkracht, speciaal basisonderwijs.

Wat doe je in je vrije tijd? 

Yoga.

Toffe baan?